Artikel geprint vanaf Jazzenzo.nl

Open huis Jazzclub Mahogany Hall na verhuizing en verbouwing

24 sep - Jazzclub Mahogany Hall in Edam opent na een intensieve verbouwing op 30 september haar deuren op een nieuwe locatie. Na bijna vijftig jaar concerten in het Strandbad Paviljoen verhuisde de jazzclub in augustus naar voormalig Restaurant De Zuiderzee in hetzelfde gebied.Verbouwingswerkzaamheden Jazzclub Mahogany Hall.
(klik voor vergroting).Het voormalige restaurant is de afgelopen maanden geschikt gemaakt voor het organiseren van concerten en exposities. Het dak werd geïsoleerd, de bar verplaatst, een nieuwe vloer gelegd, de artiestenruimte geoptimaliseerd, een podium geplaatst en werd er een geluids- en verlichtingsplan ontwikkeld en onderzoek gedaan naar de optimale opstelling voor het publiek.

Zondag 30 september is er ‘open huis’ in de nieuwe locatie van de Jazzclub Mahogany Hall aan de Zeevangsedijk 7. Van 16 tot en met 18 uur is iedereen welkom het nieuwe jazzpodium te bezichtigen. 

Seizoen 2018/2019
Op 6 oktober opent Hans Dulfer Band het nieuwe concertseizoen van Mahogany Hall. Daarna volgen concerten van onder meer Benjamin Herman Trio, Jasper van 't Hof (solo), Masha Bijlsma Band, Michiel Borstlap, Krupa and the Genses en trio Fraanje, Reijseger, Sylla. In de maandelijkse serie Mahogany Sessions spelen Olivier Niekerk Quintet en Gijs Idema Trio.


© Jazzenzo 2010