Artikel geprint vanaf Jazzenzo.nl

Bimhuis na vier maanden weer open

19 jun - Na een lockdown van bijna vier maanden opent het hoofdstedelijke Bimhuis op 4 juli weer de deuren als het van start gaat met de concertreeks Your Saturday Getaway.Trio Reijseger, Fraanje, Sylla opent op 4 juli Your Saturday Getaway.
Foto © Liesbeth Keder.


Vroeg en laat
De concertreeks met lokale artiesten is gedurende de maanden juli en augustus, telkens op zaterdag, en bestaat uit een vroege en een late show. Er is plaats voor 61 personen per concertdeel, om ieders veiligheid te kunnen garanderen. Trio Reijseger, Fraanje, Sylla trappen Your Saturday Getaway af met de presentatie van hun zojuist verschenen cd 'We Were There', en komen nog eens terug op 8 augustus.

Andere artiesten die optreden zijn trio Montis, Goudsmit, Directie (11 juli), Maarten Hogenhuis Trio (18 juli), The Quartet NL (25 juli), Doek met Trio Rave,Warelis,Renfrow & LOOT (1 augustus), de band Buisonic van Joost Buis (15 augustus), en het Rembrandt Frerichs Trio dat optreedt met Efraïm Trujillo en Teus Nobel (22 augustus). Het programma van 29 augustus is nog niet bekend.

De concerten beginnen om 19.30 en 22.00 uur en kosten 21 euro.


© Jazzenzo 2010