Artikel geprint vanaf Jazzenzo.nl

Jazz in Duketown gaat in Pinksterweekeinde zeker door

1 apr - Het Bossche festival Jazz in Duketown gaat tijdens het Pinksterweekeinde zeker door, met of zonder publiek. Afhankelijk van de maatregelen worden enkele locaties verplaatst en wordt het hele festival live gestreamd.Een van de podia van Jazz in Duketown.

Foto © Arno Lucas/Wikipedia.


Citadel
Mogelijk verlaat Jazz in Duketown van 21 tot en met 24 mei vanwege de bijzondere omstandigheden eenmalig de binnenstad van Den Bosch en verplaatst het festival zich naar het gebied in en rondom de Tramkade. Daarbij wordt gebruik gemaakt van onder meer de Verkadefabriek en Willem Twee Poppodium en/of de Toonzaal en buitengebied de Citadel. Passend bij de dan geldende maatregelen heeft de organisatie verschillende scenario's uitgewerkt. Voor aanvang zal duidelijk zijn of publiek aanwezig kan zijn. Hoe dan ook wordt het festival gratis live gestreamd.

Affiche
Op het voorlopige affiche staan onder meer Sven Hammond Soul, New Cool Collective, Margriet Sjoerdsma Odelion Orchestra, Jef Neve, BRUUT! & Anton Goudsmit en PAX The Humanoid. Meer namen worden later bekendgemaakt.


© Jazzenzo 2010